PHG Metin2

YouTube


Facebook


Szavazás

Az alábbiak közül melyik design stílus tetszene a legjobban a weboldalon?

PHG Metin2

PHG Metin2 - A Klasszikus játékélmény

Emlékeztek még erre a játékra? A 2000-es években jelent meg, sokan azóta sem tudták megunni. A PHG visszahozza nektek az igazi klasszikus Metin2 feelinget!

PHG Metin2 -kattints ide!

PHG Metin2 - Felhasználási feltételek

Mit kínál a PHG Metin2?

  • 500%-os szorzók minden királyágban (Decemberben 1000%)
  • Egész decemberben karácsonyi event (gyűjts zoknikat, vidd el a Sohan-hegy közepén lévő karácsonyfára)
  • Egész decemberben Kalóz Tanaka event Jinno birodalom map1 falujában

De mi is az a Metin 2? Mi a sztori?

Már régóta uralkodik a Sárkány Isten lehelete a Shinsoo, Chunjo und Jinno birodalom fölött. De ez a mágia lenyűgöző világa egy nagy fenyegetéssel áll szemben: A Metin kövek becsapódása nem csak a kontinensen hagyott mély sebeket, hanem káoszt és romlást hozott az országra és lakóira. A birodalmak között háború tört ki, a vadállatok gonosz bestiákká váltak és a holtak vérszomjas kreatúraként támadtad fel. Állj ki a Sárkány Isten szövetségeseként a Metin kövek sötét befolyása ellen. Gyűjtsd össze az erődet és emeld fel a fegyvereredet, hogy megvédd a birodalmadat egy félelemmel, szenvedéssel és romlással teli jövőtől!

 

Barangolj nagy benyomást keltő falvakon és lenyűgöző tájakon, és tanuld meg különösen azoka a harci technikákat, melyek hosszú generációkon keresztül az ázsai harcosok körében öröklődnek. De légy óvatos: számos veszély lappang ott is, ahol nem is vársz rá! Ragadd meg a kardot és az íjjat vagy a különösen rafinált csengőt és legyezőt, hogy meg tudd védeni magad.

Okozz a harcban több teremtésnek halásos sebet. De vigyázz: Ha egy ellenséget le is győztél, légy továbbra is nagyon éber és védekezz tovább, mert az ellenség ilyen gyorsan nem fog békén hagyni. Különösen légy elővigyázatos a számos elpusztult Metin kövek környékén!

A céh tagjaként az egyes csaták eredménye nem csak a céh státuszára, hanem az egyes céh tagok tapasztalat értékére is kihat. Harcolj, hogy birtokba vedd az ország egy a kevesek közé tartozó támpontját. Fokozott hatalommal a Nemjátszó-karaktereket is be lehet vetni és irányítani.

Te közelharcban a birodalmadnak a kontinensen való dominanciájáért küzdesz. Materiális gazdagság, mint pénz és birtok vár a győztes országra, dicsőség és hírnév vár a sikeres hősre. Rád! Így tudsz a jövőbeli birodalmi csatákban egy magasabb katonai rangot elérni.

Reklám

Reklám