PHG Craft - Felhasználási Feltételek

Felhasználási feltételek

Telepítés

 

A Játék használható nem minecraft.net-es klienssel is, a mi ajánlott kliensünk az alábbi linkről tölthető le.
A szerverünk 1.15.2-es verziójú, ezért lehetőség szerint ezzel a verziójú Minecraft Klienst használjátok!

Titan Minecraft Kliens

Regisztráció

 

A PHG által üzemeltetett online játék és egyéb szolgáltatások igénybevételének előfeltétele a felhasználó regisztrációja. A regisztráció csak természetes személyek számára a PHG Craft szerveren a /register jelszó jelszó paranccsal történhet. 

Ingyenesség

 

A PHG Craft teljesen ingyenesen igénybevehető online játék. A játékban nincs fizetős szolgáltatás, nincs Rangvásárlás rendszer. A felhasználó nem köteles fizetni semmiért, erre a PHG Craft játékban lehetőség sincs. Semmiért sem kell fizetni.

Viselkedési szabályok a játék használata során

 

A játék hivatalos nyelve a magyar. Tilos bármely módon megsérteni más játékosoknak a játékhoz, illetve a játék élvezéséhez való jogát. Tilos a játékban esetlegesen meglévő hibát kihasználni, vagy azt másokkal szemben felhasználni. Tilos sértő, trágár, obszcén, gyűlölködő, pornográf, fiatalkorúakra veszélyes, vagy gyermekek és fiatalkorúak fejlődését veszélyeztető kifejezéseket használni a játék során. Ne "spamelj". Ez azt jelenti hogy, ne küldj kéretlen üzeneteket tömegesen vagy rendszeresen. Kezdő játékostársaidat segítsd, tudatlanságukat ne használd ki. Tilos a játékban előre megbeszélt eredményű "háborút vívni". Légy barátságos és sportszerű játékostársaiddal! Tilos bármilyen ajánlattétel, vagy felhívás felhasználói fiók, adásvételére bármely valós, vagy virtuális fizetőeszközért. Tilos értelmetlen karaktersorokat küldeni, vagy a szükségesnél hosszabb szöveggel terhelni a játék erőforrásait. Tilos bármely személyes vagy felhasználói adat nyilvánosságra hozása a játék során, vagy bárki felhívása ezen adatok nyilvánosságra hozására. Az ilyen szituációkból eredő negatív következményekért vagy károkért a PHG nem vállal felelősséget Tilos a játék használata közben minden olyan alkalmazás futtatása, használata, amely a weboldal vagy a játék működését veszélyezteti vagy zavarja Tilos a felhasználónak hozzáférnie olyan adatokhoz, melyek hozzáférésére a felhasználó nem jogosult. A közzétett tartalmak lehívása csak olyan formában és módon történhet, mely nem akadályozza a többi felhasználót. Az olyan adatok vagy szoftverek elküldése, melyek a címzettek hardverét vagy szoftverét befolyásolhatják, szintén tilos. Tilos a játék használata olyan szolgáltatásokon keresztül, amelyek nem teszik láthatóvá az IP címet.